M-M Web és Discord Frissítések

Minden ami Metin 2021 - Metin szerverek - game infók 2021

VIP metin szerverek 2021
Leírás

magyar_metinesek_metin_szerverek_vip_metin_szerverek_2021_1.png

Azok a metin szerverek kerülnek be ide, akik bérelnek tőlünk hirdetés felületet. Egyértelmű dolog, hogy oldalainkon kiemelést kapnak, és előtérbe helyezzük őket weboldalon, disordon, Facebookon és további helyeken. A hirdetés felület bérlésbe bele tartozik az is, hogy időnként osztjuk a bizonyos szervert.

Előnyök a hirdetés felület bérléskor:

  • Discordon bekerül a VIP csatornába a szerver, külön álló lesz a többi szervertől. 
  • Weboldalon a hirdető sávban megjelenik a szervere, vagy amit kért a további 3 lehetőség közül a megadott idő, ami minimum 2 hónap, fél év, 1 év vagy örökös.
  • Bekerül a weboldalon a VIP szerverek fülbe.
  • + kap egy állandó oldal linket tőlünk, amit a mi látogatóinknak korlátlanul bővíthet. Ide tartoznak : szerver frissítések, posztok, eventek újítások, mindenféle elérhetőség, amely az adott szerverre viszi a mi látogatóinkat.

Ugrás Főoldalra

Csatlakozz Discordunkra

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmetinesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516421298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Állandó oldalak

M-M Web és Discord Frissítések

Magyar Metinesek információi, ami nem játékkal kapcsolatos. Nem tartozik a játékhoz a web és discord frissítéseink, és egyéb közlések, ezért a M-M egyik mellék oldalán jelentetjük meg.

süti beállítások módosítása