M-M Web és Discord Frissítések

Minden ami Metin 2021 - Metin szerverek - game infók 2021

Magyar Metinesek oldalának végleges változásai

Végleges változásokat hoztunk a Magyar Metinesek és az oldalunk fent maradása érdekében. A célja a változtatásnak az volt, hogy továbbra is egyediek maradjunk. Egyre több metines információ vezet el titeket az oldalunkra, osztás és hirdetés nélkül, még fizetett weboldalra sincs szükségünk, ahhoz hogy ránk találjatok, elég beírni egy metin szervert, vagy bármit és a keresés 80% nál bedobja az oldalunkat a Google-n az első oldalt!

m-m23.png

magyar_metinesek_metin_szerverek_metin2_mt2_privat_metin_legjobb_metin_2021_m-m_2.PNG

magyar_metinesek_metin_szerverek_metin2_mt2_privat_metin_legjobb_metin_2021_m-m_3.PNG

Az M-M oldalon változtattunk a főmenün is. Bizonyos fülek kitörölve, egyes fülek átszerkesztve tartalmilag.

Lényeges Tartalma: Metin szerver leírások, Új szerverek, Hamarosan nyíló szerverek , Toplisták és még sok más.

A másodlagos menün is változtattunk, de nem ez a változtatás az, amitől egyediek maradunk. 

A Fő változtatás az információk megszerzésében történt. Mivel elkezdték másolni, lopni azokat a dolgainkat, amiket 1 óra hossza alatt lehetetlen megvalósítani. Vannak olyan posztjaink is, amiket nem órák alatt, hanem napok kellettek hozzá és ezt más 3 perc alatt átmásolja saját felületére. Őszintén gratulálni tudunk az ilyen tagoknak!!!

A Tartalmaink 1/5-ét jelenítjük meg ezért! Hogy mindig legyenek olyan tartalmaink, ami másnak nincs!

Összes Poszt át lett címkézve, új címkékkel ellátva. Ami azért fontos, mert így nem tudnak eljutni minden tartalomhoz, ami alapvetően titeket játékosokat szolgál és nem oldal lopókat! A Magyar Metinesek Hálózata ezért végtelennek tűnhet! Lehetetlenség, kitalálni hány posztunk van összesen! 

Ezen kívül nem csak ez a  felületünk van, a blog, amit jelenleg is olvastok, hanem ezen több mellék weboldal, Facebook oldal, Yt csatorna, Instagram, Twitter, Tumblr , Discord és egy email cím: magyar.metinesek@gmail.com. A Fő oldalunkhoz tartozik még 2 mellék blog is: M-M Web és Discord frissítések, M-M videós tagok és szavazások.

M-M tagok

Jelenleg 14 tagból állunk, ami ebben a hónapban növekedni fog még.

 

  • M-M tulaj

Videósok:

  • Gyurcsó László
  • Beszko Games
  • Werx GamePlay
  • ZoDiac
  • Kiniro

M-M Adminisztrátorok

  • Kevin
  • Neupro ( Szerver konfigos)
  • ETG250
  • Dorina

M-M Szerkeztő:

  • Rapidkaaa

M-M Helper:

  • Sampa

Csoport Figyelő:

  • βastrox☢

Youtube és Tiktok kezelő

  • Anabelle

Közeljövőben még a videósok csapatát is növelni fogjuk és még rengeteg pozíció vár rátok, hogy betöltsétek, akinek van kedve hozzánk csatlakozni!

Azok a mellék oldalak, melyek hozzánk tartoznak, ami a blogunkra vezet Titeket, a fő oldalra (https://metinlife2018hun.blog.hu/)

Mellék oldalaink listája : https://magyarmetinesek.blog.hu/9999/12/31/mellek_oldalaink

Ha ezeken kívül másmilyen felület látsz azt tudni fogod, hogy nem Magyar Metinesek tartalma. 4 év alatt bízom bennetek, hogy adtunk ki olyan információkat nektek, amik sokak számára hasznos volt.

Update 2021.03.21.

Ugrás Főoldalra

Csatlakozz Discordunkra

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmetinesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4716447500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Állandó oldalak

M-M Web és Discord Frissítések

Magyar Metinesek információi, ami nem játékkal kapcsolatos. Nem tartozik a játékhoz a web és discord frissítéseink, és egyéb közlések, ezért a M-M egyik mellék oldalán jelentetjük meg.

süti beállítások módosítása