M-M Web és Discord Frissítések

Minden ami Metin 2021 - Metin szerverek - game infók 2021

M-M feladat kiosztás
kategóriák részletesen

Lehet jelentkezni több pozícióra is, te döntöd el melyiket szeretnéd

-hírszerző (könnyű)
-szerkesztő (nehéz)
-dc adminisztrátor (könnyű)
-videós (nehéz)
-csoport figyelő (könnyű)
-dc chat moderátor (könnyű)
-M-M adminisztrátor (nehezebb)
-új szerver figyelő (nehéz) pénzbeli -juttatás, megegyezés szerint!)
-metines web oldal figyelő (könnyű)

 

Részletesen

Hírszerző:
Be kell csatlakozni minél több metines csoportokba /elsődleges facebook csoportok/
időbeosztás: heti 2 óra ( ezt úgy osztod be magadnak, ahogy akarod)
Mire kell figyelni?
-Új szervert hirdetnek
-Bezár 1 szerver
-valahol addolnak
Ha látsz ilyen bejegyzéseket akkor csinálj képernyő képet róla, új szerver esetében link kell!
Dc oldalon elküldöd üzentben! Ennyi a feladat

Szerkesztő:
Rajtad áll, miről és melyik metin szerverről adsz infót, lehet hosszú, lehet rövid bejegyzés, legyen benne képek és link! Időbeosztás: Rajtad áll mennyi időt fordítasz rá, Havi szinten legalább 2 bejegyzés kell! De minél több jön annál jobb.
A játékbeli neved vagy amit használsz fel lesz tüntetve akkor, de ez sem kötelező, anonimként is belevághatsz a szerkesztésbe, így M-M készítette, így lesz kint.
A bejegyzésed lehet jó indulatú és kritikus bejegyzés is. pl, valami nem teszik arról írsz vagy újításokról vagy amiről szeretnél, csak metinnel legyen kapcsolatos. Ha úgy érzed kész vagy a szerkesztéssel, 

Dc adminisztrátor: Chatelésen kívül több funkció meg engedett, szobák létre hozása, szavazások létre hozása. Ezzel jár egy szoba is, amit te fogsz vezetni. A szavazatokból top listát és mindenféle metines statisztikát fel lehet állítani. időbeosztás:Önálló.

Dc chat moderátor : Annyi a dolgod, ha valaki segítséget kér a M-M discordon, segítesz, ha tudsz linkel válaszolsz! Ennél feladatnál, akkor átküldjük a fontosabb linkeket azt te elmented és akkor csak bemásolgatod, mikor aktuális.időbeosztás: Önálló.

Videós: Ha videós vagy, live-okat csinálsz game közben, akkor csatlakozhatsz hozzánk és M-M videós leszel. külön Rangot kapsz és a M-M weboldalon állandó ablakod lesz és kapsz külön szobát is, ahol csak a te videód vannak.
Feltétel, minden videódban meg kell jelenítened a m-m linkjeit (2 van) és pár mondatban beszélni a m-m web oldalról pl.: Hogy ott is megtalálható a videóid stb. Kizárólag a videósoknak ingyenes a weboldalon a hirdetés oszlop

Csoport figyelő:
Be kell csatlakozni minél több metines csoportokba /elsődleges facebook csoportok/
Mire kell figyelni?
-Átverésekre metines kereskedelem során, csere vagy kp utalás, átverés történt. Csak képpel bizonyított dolgokra hivatkozunk, lementegeted a képet és elküldöd a fő adminnak. Aki majd beszerkeszti a tolvaj listába
-Addolás, ha ilyen tűnik fel egy beszélgetésben akkor képet csinálsz elküldöd.
-Rossz vélemény 1 szerverről, szerver GM-jeiről, magáról a szerverről.

M-M adminisztrátor:
A feladatok közül a legnehezebb, mert közvetlen a fő admin keze alá kell dolgozni. Ezek lehetnek link osztások nyilvánosan, Megadott szövegek átszerkesztése, szebbé tétele, linkbe szúrások. A feladathoz tartozik 1 mappa is , amit a megáról kell letölteni, tovább információk adatok, segítség stb.

Új szerver figyelő:

Minél több Metines csoportba be kell csatlakozni, keresgélni neten is, van-e új szerver vagy hamarosan nyíló, mind a 2 fontos!! A feladat az lenne, hogy fel kell keresni Fb-on vagy Dc-n a szerver tulajt vagy az adminokat, és írásban elküldeni 1 szöveget (ami előre meg van szerkesztve). Jelezni a fő adminnak, kire vagy melyik oldalra írtál rá ez ügyben. Ha a bizonyos szerver igent mond, és megtörtént a hirdetés bérlés, akkor jutalékot kapsz. A jutalék listát üzenetben küldöm el. Ennek a lényege minél több szerver kér hirdetést, annál jobban jársz! Pay Pal utalás van.

Metines weboldal figyelő:
Az a feladat, hogy felkeresed a működő szerverek web oldalát és le jegyzed mindegyik weboldal online játékosainak a számát, majd elküldöd, ez top lista felállításhoz szükséges, minimum 10 szervert kell megnézned és 1-ben elküldeni, hogy top listát lehessen felállítani. Dc-n kell elküldeni.

További kérdés van? kérdezz!

Ugrás Főoldalra

Csatlakozz Discordunkra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmetinesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716407958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Állandó oldalak

M-M Web és Discord Frissítések

Magyar Metinesek információi, ami nem játékkal kapcsolatos. Nem tartozik a játékhoz a web és discord frissítéseink, és egyéb közlések, ezért a M-M egyik mellék oldalán jelentetjük meg.

süti beállítások módosítása