M-M Web és Discord Frissítések

Minden ami Metin 2021 - Metin szerverek - game infók 2021

Kereső használata - Fontos Funkcióink egyike!

kereso_funkcio_magyar_metinesek_metin_szerverk_m-m_2021_metin_szerverek_magyar_hazai_es_nemztkozi.PNG

Kezdettől megtalálható a keresés gomb az oldalunkon! Most pedig azért hívjuk fel rá a figyelmet, mert ha csak az oldalra látogattok és nem találtok bizonyos információkat a szerverekről, akkor elég beírni egy kulcsszót, mindegy az, hogy kis vagy nagy betűket használtok, a kereső akkor is kiadja azokat a tartalmakat amikre nektek szükségetek lehet! pl. beírod egy szerver nevét, ha bármilyen tartalom van az oldalon , azokat mind ki fogja adni! 

A másik fontos dolog, amiért kiemeltük a keresés funkció használatát, az pedig azért van, mert az adatbázisunk, több mint 80 metinből áll, és ezért fontos, hogy ami érdekel, meg is tudd nézni az információinkat! 

Ugrás Főoldalra

Csatlakozz Discordunkra

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmetinesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6516446694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Állandó oldalak

M-M Web és Discord Frissítések

Magyar Metinesek információi, ami nem játékkal kapcsolatos. Nem tartozik a játékhoz a web és discord frissítéseink, és egyéb közlések, ezért a M-M egyik mellék oldalán jelentetjük meg.

süti beállítások módosítása