M-M Web és Discord Frissítések

Minden ami Metin 2021 - Metin szerverek - game infók 2021

Felajánlás
Magyar Metinesek M-M

letoltes.png

2017 végén alakult meg a weboldalunk Magyar Metinesek weboldal, azóta töretlenül fut. Rengetek metines tartalommal rendelkezünk! Ez az egyetlen működő hazai oldal, ahol híreket tudhatsz meg 1 helyen a metin szerverekről. Ezen kívül csak fórumok vannak. Kevesebb mint 1 éve hoztunk létre 1 discord csoportot is. Semmiféle pénzbeli juttatást nem kapunk a munkánkért, pedig rengeteg óránkat elvesz a hírszerzés, szerkesztések, szerver kutatások, weboldal teljes kidolgozása, discord rendben tartása, új/régi és hamarosan nyíló szerverek bemutatása, amely reklámnak minősül. Ez mind sok munka, és töretlenül 2017 óta létezik a Magyar Metinesek Weboldal.

Jelenleg  ebben a hónapban vezettünk be hirdetés felület bérlést, de még ez is gyerekcipőben jár. Kevés az érdeklődő egyenlőre még.

Jelenleg minden funkciónk ingyenes, viszont 3 év után , kiteszünk 1 felajánlás gombot ,amelyen keresztül segítheted a munkánkat önkéntesen.

 

Ha összegyűlt egy bizonyos összeg
Igény szerint, aki felajánl kisebb-nagyobb összegeket, lehet anonimus ként vagy névvel, ez is önkéntes dolog.
Felajánlásokról is készítünk egy listát, aki ajánlott fel pénzbeli összeget, megjelölve, hogy milyen fejlesztésre fogjuk használni.
-Első célunk, amire az összeget szeretnénk felhasználni az a Magyar Metinesek weboldala állandó bérlése lenne.
Közreműködök megadott nevei is fel lesznek tüntetve a weboldalon.
- 2. cél a Weboldalt és a discordod reklám kampányba tennénk, még több ember eléréséhez, 
- 3. cél Webolal fejlesztése és még több funkció hozzáadása.
Rengeteg terv van készülőben....

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmetinesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8715490656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Állandó oldalak

M-M Web és Discord Frissítések

Magyar Metinesek információi, ami nem játékkal kapcsolatos. Nem tartozik a játékhoz a web és discord frissítéseink, és egyéb közlések, ezért a M-M egyik mellék oldalán jelentetjük meg.

süti beállítások módosítása